Söndag!

Hallå! Idag är det söndag och imorgon går vi in på en ny vecka, herregud vad veckorna går snabbt...såå bra och skönt! Har fått massor av mer jobb på statoil nu dem kommande två veckorna, min jobbarkompis har blivit sjuk...stackaren, men bra för mig om man får säga så:) Så nu jobbar jag hela påsken, ska unna mig ett fyllt påskägg då med massa lösgodis, det är väl en bra dag att unna sig godis, PÅSKEN!!:)

Imorgon börjar jag halv sex, jag och sussie öppnar tillsammans såå skönt att vara två stycken...hoppas det är fint väder imorn så man kan ta en promenad efter jobbet...

Ikväll är det ingen Beck film utan nu börjar Van Veeteren, och hela den serien, vi får se hur den är... alltid lika mysigt att samlas alla och mysa framför söndagsfilmen:)

Sen ska jag försöka träffa malin och pojkarna nån dag..."-Malin, jag ringer dig imorn":)

hörs senare bloggen!
puss!

Sommartiden börjar!

Hallå bloggen! Jobbade till sju ikväll, åkte till affären och handla mörk ckoklad med smaken "pistachio", den var helt okej... Sen kl. 20.30 så släckte vi ner, tände massor av ljus och laddade med kortlek, läsk och gott:) så mysigt... Sen började Wallander 21.30, perfekt...men det var inte många i vårat område som släckte ner, dåligt tycker jag... Nu när världen har kommit överens om en dag på året och göra en bra sak för klimaten, naturen ja allt...så gör man det  helt enkelt, hur jobbigt och svårt är det? jaja det finns mkt att diskutera om när världen kommer gå under, folk säger att dem inte kommer vara med om det men tänk på genererationer längre fram...barn barns barn...ja precis...

jaja nog om det... Portugal-Sverige spelade ikväll också, 0-0 blev det.... man blir såå sugen på att spela, saknar fotbollen jättemkt, lagkänslan, alla cuper, alla matcher..alla kompisar...vilket gäng vi var:) 87-orna..woho:)

Nu ska jag sova plus ställa om klockan, ställa fram en timme, vi ställer ju fram grillen och sommarmöblerna...bra tips att komma ihåg:) Imorgon börjar jag 10....

See you tomorrow!!

pusspuss!

www.photofunia.com

Gå in på den här sidan www.photofunia.com  , jätteroligt och hålla på med sina egna bilder:) haha Bjuder på några från mina album:)






Världens starkaste man är en vinnare!!

Woho, min favorit vann!! haha, känns som om man känner Världens starkaste Magnus och söta Annika...dem var och är såå bra! Han väger liksom 150 kilo, och kan dansa såå bra, han var den värdiga vinnaren! Annika har gjort ett jättebra jobb, med koregrafi till en sådan stor och "klumpig" man...ojoj...skulle velat vart i publiken på finalen:) Jag trodde faktiskt att Laila skulle ta hem allt, men icke...haha hon var också jättebra, hennes "egna" nr var ju jättebra, men Magnus var mer underhållande och roligare... jajaj jag kan skriva hur mycket som helst, men rätt "dansare" vann!! MAGNUS!!


bild från www.aftonbladet.com

H&M´s home.

Ni kanske redan har hittat H&M´s "home" sida nu, men jag tänkte ändå tipsa er om det! Vi beställde handdukar och duschadraperi därifrån och det var super bra så gå in och kika www.hm.se sen klicka på HOME...
Kvaliten var bra plus att det är jättebilligt...och att det fanns mkt att välja mellan, jag tror att sortimentet kommer blir mkt större med fler saker att välja mellan i framtiden... Kanske blir en konkurrent till IKEA!?!? hmm...

lite inspriation vill jag bjuda på...


FREDAG!

Heej! Idag är det fredag...HELG!! men jag ska jobba hela helgen men ändå, det är bra på tv, jag ska äta nötter och mörk choklad i helgen:) mums...helg är ändå speciell fast man jobbar:)
Mammi och jag kanske ska åka in till södertälje efter middan och storhandla...men usch vilket väder...vart tog våren vägen nånstans?? Vinterland igen liksom... men vi får se om vi vågar ut...skulle vara bra iochförsig mkt bättre och billigare på maxi...

Ikväll är det finalen i Let´s Dance...jag har nog följt ganska mkt så det vill jag absolut se, MEN söta Sandis (sofie) skicka nu idag och undra om jag ville hänga med till stadshotellet och dricka drinkar...hmm det lockar men jag måste spara mina pengar, och man vet ju att det blir nog hundra när man går ut...men men vi får se... kör hellre på en vinkväll nån helg/kväll:) Plus att jag inte ska dricka alkohol på ännu en vecka...pga min diet...hehe:)

Förresten imorgon kl 20.30-21.30 ska vi alla släcka ljuset i 1 timme! Vi här hemma ska iallafall göra det, plus många många fler...Så gör det allihopa!

Nu är maten klar, hörs säkert senare! Juste, min Orbitrek, någon som är intresserad??? Hör av er, snälla!

puss och kram! 


bild från www.wwf.se


29 dagar kvar!!

ja finns inte så mkt att skriva, kom nyss hem från dagis jobbade där två timmar...har just ätit lunch, ägg och sallad:) mums är verkligen inne i en ägg periord..såå gott:) Ska snart svira om, på med lite smink sen promenera bort till macken...

Hoppas att Ipoden snart är färdigladdad, vet inte om jag bara kan dra ut den...hmm...

Imorgon är det fredag, ska jobba på dagis hela dan, skulle först jobba mellan 07-10 men nu så behövde dem mig på den andra avdelningen till 16.30..så det var bra:) Mamma och jag skulle in och storhandla på ICA maxi i södertälje...men det får vi göra vid fem då... härlig fredags syssla haha... Blir lugnt i helgen, ska jobba kväll på lördag och morgon på söndag, samt måste jag spara pengar och sen är alkohol inte bra för kroppen, dvs nu när jag tränar och kör en liten diet... lika bra och nämna det i bloggen för då vill eller kan man inte fuska.... För om 29 dar åker jag!!! ganksa länge kvar men veckorna bara springer iväg så snart är det dags att börja packa, sen kan sommaren gå sakta..mkt sakta..haha!

Dags och fixa sig! later people!

Våffeldagen!

Hallå! Idag har jag jobbat på statoil, började halv sex...kom hem vid ett, åt en omeltt/äggröra:) Ville gå ut och gå men var helt slut, så jag somna i soffan i 40 minuter och det behövdes:)

Dagis ringde och undra om jag kunde jobba två timmar imorgon från kl 09...javisst sa jag, om man plussar på alla småtimmar så blir det en del..så får man tänka, sen börjar jag ju kl.13 på statoil...haha dubbeljobbaren Sandra!

Idag är det våffeldagen, mums...så nu håller mammi på med våfflorna:)

Idag såg det ut som det var vår ute, men usch vad kallt det är...iskallt, inge kul!

Som ni ser så håller vi på och gör om min bloggdesign..,syster Linn hjälper mig, men hon är sjuk så hon orkar inte sitta hela tiden som det skulle behövas...så nu ser det lite konsigt ut, men jag själv fick dit palmbilden..haha stolt:) vi får se hur allt slutar...men så ni vet..haha

Sen undrar jag om nån vill köpa min tränings maskin Orbitrek Elite jag köpte den för ca. 3000 så jag vill ha runt 2300 kr...så om ni är intresserade eller om ni känner nån som är så hör av er till mig!!:)

nu är maten klar!
hörs!
puss och kram.





Vardagslyx!

Har just gett mina små fossingar ett varmt fotbad...nu är dem insmorda med salva haha:) Sen är såklart magmaskinen på...haha det kanske inte är nån varadgslyx men men:) Ska snart dammsuga här hemma...är på rikigt pysslar humör känner jag...fixa och trixa haha! försöker få tag på syster S och undrar när hon kommer hem men hon svarar inte...hmm..

Nyss öste det ner snö men nu har det slutat, När ska rikitiga våren komma? btw jag åker ju ändå snart till varma sommaren...woho! ;)

later! puss!

Promenad i blåsten

Hallå bloggen och alla läsare! Idag är det blåsigt och storm ute... Vakna i morse vid kl 06 av blåsten...började jobba kl åtta...kom hem vid ett, ringde jessica sen gick jag ut på en raskt promenad! Klädde på mig varmt samt solglasögon för att solen sken så fint...hehe... Lånade Linns Ipod men batteriet tog slut direkt!

Kanske ska träffa pappa ikväll, han kanske kommer förbi här och kollar på hockeyn, SSK-Rögle:) Imorgon börjar jag 5.30 på statoil, slutar tidigt då men usch vad tidigt...har ju så svårt och somna på kvällen men men det ordnar sig nog!

Igår på programmet Charterhjältar så fick man reda på att två därifrån skulle till Mallis/Alcudia...haha såå roligt att så många ska dit..kanske man träffar på nån där nere;) Nu är det inte länge kvar, vill börja packa nu, vill åka flygplan nu..haha ja kanske har lite resfeber, haha nej inte än men nästan! Ska bli sååå kul, hoppas jobbet är bra plus att man trivs som fisken i vattnet...men det kommer jag nog garanterat göra:) Sen ska man ju fundera på vad man ska göra när jag kommer hem i Augusti/September....men men det tar vi sen!

Ska kolla igenom min garderob nu efter klänningar och blusar, egentligen skulle jag behöva ringa comwiq och prata om mitt abonnemang inför sommaren men det gör jag nån annan dag:) haha

Later! puss och kram!

Sommar inspiration!

Hallå! Idag har jag beställt lite mer sommarkläder, kan inte få nog:) Letade också igenom min garderob efter mina "gamla" sommarkläder och jag hitta ganska många shorts, så det var bra, ska leta efter blusar/linnen och klänningar nån annan dag...men här är lite som jag har beställt som kommer komma nu v 15...can´t wait:)

snart är maten klar! Sen ikväll är det 90210...

take care!


förkyld....

Hallå! Jaha då blev man sjuk igen, förkyld, ont i huvudet och såå trött...var bättre i halsen igår, men stängde ändå av telefonen igår kväll, för jag kände att jag skulle vila och vara ledig... Och då förstås behöver både statoil och dagis mig..suck men men pengar är inte allt..hälsan går före...så idag blir det slappar dag, jobbar ändå hela veckan!

Igår jobba jag till sju, sen blev det hem och titta på tv...Gossip Girl, Wipeout och söndagsfilmen Beck! haha

Gick upp vid 09.00, kunde inte sova längre, näsan bara rann...så nu har jag ätit frukost-havregrynsgröt! Kanske ska duscha och byta om, man blir alltid lite piggare då!

Hörs senare!
take care!

lördagsmys!

Hallå! kom nyss hem från jobbet, åkte förbi affären och handla nötter och mörk choklad...
Tror att jag börjar bli sjuk, har haft ont i halsen och kroppen hela dagen...such inge mer sjukdomar nu! Men ska fixa en kopp te med honung och ingefära nu så får vi hålla tummarna! Systrarna skulle iväg på party ikväll kanske blir chaufför och får hämta dem i natt, hellre det än att dem tar taxi...jag börjar ändå sent plus att jag är billigare, haha eller gratis:)

Kl åtta börjar Robinson, ska faktiskt se det, sen 21.30 på tv4+ börjar Wallander-Jokern...mormor är fortfarande här så vi ska ha lördagsmys ikväll....

Ha en supermysig lördag alla! puss och kram...


ps. snart ligger jag på stranden och solar;)

Under reparation!

Hallå bloggen!! Sorry för dålig uppdatering, har inte haft tiden eller orken att skriva, sen om jag ska vara ärlig har ingenting hänt...men konstig och förvånansvärt så har jag ganska många läsare, så fortsätt, för snart blir det roligare att läsa om bloggen när jag kommer till Mallis, nu handlar det bara om jobb, trötthet och tråkiga saker...men wait and see my friends:) Denna vecka har jag dubbeljobbat, gått från dagis kl 13 direkt till Statoil och jobbat kväll, men men money money:) Ikväll har  jag bara vart hemma, mormor är här, vi har kollat på Let´s dance och nya Wallander filmen...

I let´s dance så gick Världens starkaste Maguns vidare och Laila, helt rätt!! Morgan blev jättebesviken tror jag, man såg nästan det på hans blick...haha och jag och mormor trodde absolut att Magnus skulle åka ut...
Men nu blir det jämnt i final, jag säger bara må bästa man eller kvinna vinna, men jag hejjar nog mer på Magnus nu när jag tänker efter...hehe:) Nya Wallander var sådär, alla heter likadant, Kurt och dottern Linda, allt utspelat sig i Sverige men med Engelska skådespelare...hmm fatta inte riktigt!

Min blogg är också under lite reparation, mina datatekniker L håller på och fixar och trixar, senaste grejen på bloggen är min nedräkning till Mallis..woho... Sen ska vi fixa lite mer...så vänta och se alla läsare:)

Jag själv håller på och testar en träningsmaskin, Abtronic ... mamma har minskat ca 10 cm runt midjan...hon har också hållt på snart i 1 år kanske, så nu har jag börjat! Vi mätte mig för en vecka sen, så nu har jag kört hela vckan, ska mäta mig innan jag åker haha.... Övertalade två jobbarkompisar på dagis också att köpa den...så nu ska ni få se om det funkar på mig med, hoppas hoppas! Syster Linn har mätt mamma hela tiden så inge fusk och nu mäter mamma mig....Ikväll har kört dem så kallade "kärlekshandtagen" 3ggr 15 minuter var sida, mitten av magen 3 ggr 15 min samt under bysten 3 ggr 15 minuter... Sen ska jag tillägga att bra kost och motion hjälper mer, men mamma har inte motionerat så mkt ska jag säga och hennes kost är bra från början, hon är ju inge godis gris som jag är...haha:)

Börjar kl 14-19 imorn, sen blir det hem och slappa, inge lördagsgodis, utan mörk choklad och nötter! Imorgon börjar ju Robinson! Spännande, ska säga att jag var nära på att söka det...haha...pappa sa jaa gör det sandra, mamma sa direkt nej sandra, du kommer inte klara det haha...nu håller jag nog med mamma. Det senaste som var i tidningen var en bild på en kille som såg död ut, han hade kramp och så ont i magen pga att dem inte hade nån mat...usch, kanske går lite för långt..men men övelevnad är ju de som Robinson går ut på! Jag skulle se det som en "bantningsresa"...hehe
Kanske inte på det bästa och hälsosamma sättet men ändå:)

Nej kika lite mer på tv sen sängen! Kroppen behöver sömn känner jag!
Take care people!
PUSSPUSS!


Angående magmaskinen Abtronic, gå in på www.tvins.com om ni vill veta mer!!

Man får en liten väska, gele, extraband etc...när gelen tar slut går vattenbaserad eller vanlig lotion bra!


bild från www.tvins.com



Trött och huvudvärk!

Hallå.... är så trött idag, gick upp vid kl sex i morse, sen har det var hur mkt som helst idag på jobbet, många barn...plus att jag vaknade med huvudvärk i morse, tog en alvedon efter frukost men det hjäpte inte, så hela dan har huvudet gjort ont....inge kul när man jobbar med barn! men men...
Pappa kom hit vid halv fem, vi åkte och hämta mat på pizza butiken, jag tog en sallad, haha! Nu ligger Linn i  soffan och sover en stund, Sofie är i nkpg, mamma jobbar och jag sitter med datan, annars somnar jag.... Somande nyss, typ 10 minuter, men jag kommer inte kunna sova ikväll om jag sover nu så nu ska jag sitta med datan en stund:) Mycket klagomål tycker jag det är nu från mitt håll men jag ska ju påminna mig själv om att det bara är 38 dar kvar nu, woho!!!

Ikväll är det The mentalist på tv 3, sen Brothers and Sisters på kanal 5 vid 22.25 typ... Ska äta mörk choklad och äpple...mums:)

Imorgon ska jag gå ut och gå med Karin vid 10.30, sen jobb på statoil kl 13....

hörs!
puss och kram!


Mallis den 25 April!!

Heej! Förlåt för dålig uppdatering! Tog verkligen helg från allt...Jobbade lördag och söndag...
Blev party hemma hos Sofie i lördags...8 tjejer, roliga lekar och Karins goda kladdkaka, samt chips:) mycket mysigt!
Jobbade kväll igår, slutade sju, då kom pappa på fika, vi pratade om Mallis och allt...Så idag bokade han, den 25 April åker vi kl. 7.30 från Arlanda, landar 11.00..perfekt:) Vi ska bo på hotell Nuveas Palmeras, de hotellet har vi alltid bott på när vi har varit på Mallis, så det blir väldigt nostalgisk och roligt för sist vi både där var minst 9 år sen, nu dem senaste åren har vi alltid hyrt lgh, lite billigare så:) Ska bo där i en vecka, så den första veckan blir stressig också, ska prata med restaurang chefen, fixa lägenhet, fixa cykel...haha ja massa nödvändigt, woho, är såå glad och laddad!

Idag jobbade jag, blev väckt halv åtta, fick jobba 9-18, denna måndag blev också början på mitt nya liv, träning och bra kost gäller det nu tills vi åker...För sen blir det ju beachen hela sommaren:) Så började dagen med havregrynsgröt, sen jobbade jag på dagis, där blev det pannbiffar och massa sallad, middag blev kyckling, tomat och tzatziki...så inga kolhydrater...ska skippa totalt nu potatis, ris, pasta, bröd, godis, chips...sen sist men inte minst min största last, Cola Zero/Pepsi Max....har druckigt saft och vatten hela dan, såå stolt över mig själv...jag ska vara ärlig och säga att jag dricker annars läsk varje dag...BAD, I know!! men men...Ska unna mig läsk på fredagar och lördagar iallafall, sen nåt sött på lördagar, men inte förens om 2 veckor...stenhårt nu Sandra!! haha

Imorron blir det dagis igen...har jobb varje dag den här veckan utom fredag, ÄN så länge:) Såå bra.

Jobbar 7-16 imorn, nu ska jag fixa kläder sen sängen...först ska jag bjuda på några bilder på hotellet, bara för att:)haha
Godnatt/ Sandra


Hotellet!




bild från www.ving.se


Fredag och Ledig!

Hallå alla! Idag är det fredag, woho!
Igår jobba jag på dagis mellan 7-13, sen hem och ladda batterierna för att sedan börja jobba kl 16-20 på macken...Kom hem till båda systrarna på kvällen, vi kika på tv och åt popcorn, Sofie har sovit borta i nkpg två nätter, så skönt och ha henne hemma igen... Ingen från dagis eller statoil ringde imorse, så jag tog sovmorgon, gick upp vid halv elva, mamma kom hem vid elva...vi har städat idag + tvättstugan, suck det är ju torsdagar man ska städa och tvätta på, men men så blir det när alla jobbar... Ikväll blir det nog lugnt, nåt gott att äta sen umgås med mamma:) Imorgon är det PARTY, kanske bastufest innan...vi får se vad som händer! jobbar först 9-13, sen systemet direkt... sen börjar jag inte förens kl två på söndag, så då kan man partaja utan att känna att man måste hem och sova:)
Är så trött efter denna "jobbvecka", men samtidigt känns det superbra och roligt att vara igång igen och jobba...sen alla pengar jag kommer tjäna, för nu är det inte länge kvar, typ 37 dar sen är det MALLIS för hela slanten! Programmet Semetsersvenskar på tv4 som går på onsdagar, som jag alltid tjatar om, 4 pers därifrån ska till Mallis/alcudia..woho...

Mamma och jag ska snart till vhd och hämta en bil, mammas jobbar kompis bil, dem åkte till Thailand i morse så vi ska hämta bilen som står på parkeringen vid tåget...Sen samtidig handla...sen hem och ta fredag!!:)

Take care!
pusspuss!

Pulkaåkning!

Godkväll "alla" läsare och bloggen! Igår hann jag inte ens slå på datan, haha ovanligt för min del ska jag vara ärlig och säga haha:) Jobba först på dagis mellan 9-13, sen åkte jag direkt till Statoil och jobba till kl 20...sen direkt till Jessica där maten stod på bordet, en Cantadou Pizza:) Hämta mamma från jobbet vid 22.30, kom hem vid 23...och då var jag död...haha

Började kl 8 imorse...vid kl 10, så gick vi ca 23 barn och 16 vuxna (personal+föräldrar) till Trosa skidbacke, massa packing, massa pulkor, stjärtlappar, snowracers...ja allt!! Men oj så roligt det är, vi vuxna blev nästa värst, igen igen sa jag till barnen, nästan högst upp på toppen sen tävling ner med alla barn och fröknar:) Sen grilla vi korv, efter det blev det varm choklad, måste säga att det är väldigt skönt och nice att jobba på dagis:) Vi var helt slut när vi kom tillbaka men det kändes så friskt, skönt och solen kom ju till och med fram!

Sluta jobba vid fyra kom hem och åt middag med mamma och linn, sofie är i nkpg, var på trossen och handla lite godis nyss inför säsongsavslutningen av Semestersvenskar ikväll:)

Idag kom mitt paket från Halens också, beställde en bikiniöverdel därifrån, dem har bättre storlekar, sen en tubtopp och en klänning också...allt svart såklart, såå tråkig är jag! haha

nu ska jag slappa framför tvn! hörs later eller imorn...
puss!

Måndag!

Halloj! har jobbat idag och det kändes att det var ett tag sen man verkligen jobbade, det enda jag har jobbat är på statoil och det är några timmar, så idag var det full fart, 12 barn, det var dans, sång, gråt, skratt, mat, spilla ut mjölk över hela bordet, disk...ja allt vad det innebär:) Barn är såå gulliga, dem är så mysiga, dem frågar massa frågor, dem kryper upp i ens knä och frågar om vi kan läsa en bok...ååå gullungar! Men nu är jag helt slut! Imorgon ska jag jobba igen, mellan 8.30-13, sen åker jag direkt till Statoil och jobbar mellan13-20...haha så nu har jag jobb, man ska aldrig säga för mkt om att man inte har nåt att göra eller är arbetslös...haha...men jag är nöjd!

jessica messa mig nu på eftermiddan och undra om jag vill äta pizza med henne imorn plus film och jag sa ja, så nu blir det efter kl åtta, hoppas hon kan då:) mums, jättelängesen jag åt pizza...

Snart ska vi äta middag här hemma...falukorv och makaroner, värsta husmanskosten:)

Ikväll är det 90210 också!
hörs senare!
pusspuss!

Recension av filmen "Män som hatar kvinnor"

Glömde ju berätta om bion vi var på i fredags...Vilket kaos det blev...Vi kom upp vid 20.45, sprang typ upp till biljettförsäljningen...När vi var nästan framme hör vi att kassörskans data har "hängt" sig så inga kort fungerar, så vi springer ner och tar ut pengar, kommer upp igen, alla får ställa sig sist i kön sen kom vi på att nån kunde ha stannat kvar haha jaja...tiden går, så efter alla om och men så får vi tre biljetter och massa godis och springer till salongen, precis när vi hade satt oss och var klara så började den, vilken timing...haha skönt och missa all reklam... nu till filmen ojojoj säger jag bara SE DEN!!

Filmen har allt, spänning, man får "tänka", den är läskig, man blir tagen, ledsen, lite kärlek...ja när vi kom ut från salongen, så började vi direkt diskutera, Jessica hade läst boken så hon visste hur allt skulle sluta, så jag satt under filmen och fråga henne, "ja det är han, varför är hon där, men var..." ja allt...jessica satt bara och log mot mig och Annika...Men jag säger bara se den på bio nu, eller hyr eller KÖP den så fort den kommer ut...

En riktigt bra svensk film med bra skådespelare, bl.a Peter Haber, Mikael Nykvist, Noomi Rapace, Lena Endre...


bild från www.stjarnan.se

BakisSöndag!

Halloj! Igår var det en fullspäckad dag...ojoj vad busy jag verkar va..haha...Var först uppe i sthlm på förmiddan, vi åkte till södertälje och tog pendeln vid 9.30...vi var jättetidiga för mötet, men då hade vi chansen att fråga frågor innan alla kom. Mötet var jättebra, vi fick svar på allt vi ville...så nu får vi se..vi ska tänka och tänka sen efter Mallis, i spetember så ska vi börja med alla papper och allt tror vi... nu är ni nyfikna va? haha..

Åt en snabb och onyttig lunch på Mc donalds sen tog vi pendeln hem, var i södertälje vid 14, då stod mormor där, så då blev det Gnesta direkt...Kalas för kusin Adam, glass, bullar och kakor..haha...
Sen var vi hemma vid 19, jag hoppa in i duschen och sen började jag fixa mig, smink, hår och kläder, precis när jag var klar så var middan klar..alla åt tillsammans, sen skjutsa mamma mig till Karin där 4 partytjejer vänta:) Vi korka upp och satt och snacka, dansa, sjöng ja allt va det innebär...inge sportbar blev det, ha, men en fest/efterfest vid 1.30 belv det..så jag kom hem halv fyra i morse...

Gick upp vid 12.30 idag, åt toast och nu sitter jag här framför datan, kollat mejlen, bloggar...ja allt som ingår i min vardagsrutin haha

Idag är jag ledig, så idag och ikväll blir det lugnt, söndagsfilmen Beck med godis blir det defentivt:)

Imorgon ska ja ju jobba, dagis ringde i fredags så imorgon på "mitt" gamla dagis ska jag jobba mellan 8.30-13..sen ska jag träffa Sofia och Linus...

Nej dags och fräscha till sig lite, duschen nästa!!

Hörs senare!
puss och kram!

Pedikyr!

halloj, helt slut är jag nu, vi går alltid långnäs, så skönt och så tyst, raskt promenad på 45 minuter blev det, så bra!!

Försökte köpa biobiljetter till ikväll men det gick inte, suck, och reservera går inte heller, för då måste vi hämta ut dem innan 20.25 och vi är uppe senare så nu får vi hoppas att det finns kvar när vi kommer upp...

Sitter i fotbad nu, snart ska jag fila fossingarna sen måla nåt fint nagellack:) Brukar faktiskt gå till nån som gör pedikyr, för det är såå tråkigt och jobbigt och göra det själv...haha, men men det blir billigare och nu har jag tiden också...hehe...

Nu vakna syster Linn, hon hostar och har sig stackaren, hon mår väl lite bättre...hoppas det ger sig snart för henne, fjärde veckan är hon inne på nu...

Efter fotbadet ska vi äta lunch, kanske blir resten av blodpuddingen, linn tycker inte om det men det är supergott med lingonsylt...mums!

Dags och fila nu och göra fötterna fina!
Later!

FREDAG!!

Godmorgon, idag är det fredag!! Gick upp nyss, håller på och fixar frukost, havregrynsgröt... Ska träffa Karin om en timme ungefär, vid korsningen:) Sen blir det en raskt promenad....

Börjar jobba kl 16 idag..sen kommer Jessica och Annika och hämtar mig ikväll vid åtta, och då blir det Heron direkt...
vi tänke se Män som hatar kvninnor tyvärr hinner vi inte äta så det blir nog nåt lätt på statoil innan för min del... Sen massa popcorn och gott:)

Imorgon är jag ledig men då ska jag och Jessica upp till Sthlm och gå på ett möte...vill inte berätta än om vad ännu men men:) hehe, så vi tar bilen till södetälje sen pendeln, gick inga bra tåg hem.... Jag ska direkt til Gnesta också, kusin A fyller 5 år...

Sen kanske det blir lite party med Karin imorn, vi får se vad vi bestämmer idag:) Riktigt bra helg!

hörs senare!
puss!



Nick Pitera!

Heej, är hemma hos Jessica nu, väntar på maten, jessica var bara tvungen att läsa ut sin bok, hon hade 5 sidor kvar, haha:) så jag bjuder på ett youtube klipp på Nick Pitera, han kan både sjunga som en tjej och en kille. Han är såå duktig man blir helt till sig:) Sök själv på honom på www.youtube.com den här låten som jag har länkat till är Aladdin med
låten A Whole new world
Check it out...jag säger bara oh my god!

http://www.youtube.com/watch?v=t9-CS2v8wcc

Later!

Massa bikinis:)

Heej bloggen!=) kom hem för en timme sen, vi åt på en restaurang i Pershagen i södertälje, pepparbiff med stekt potatis och en jättegod sås...sen åkte vi till ÖB med mormor thyra, dem hade redan vart på Ica Maxi men gamla människor ska åka till alla affärer, alltid lika mysigt att gå runt och kika med mormor och gammelmormor... jag hittade billigt godis och en klädroller, haha...

Ikväll är jag bortbjuden på middag hos jessica...hoppas inga hästar rymmer eller stall staketet går sönder så hon måste åka ut till stallet, så mkt jobb med häst...alltid är det nåt!

Beställde en till Bikini nyss, svarta hipster trosor med en rosett på rumpan, samt en bandou bh med en insydd rosett..såå fin! Så nu har jag sammanlagt 5 bikinis och en baddräkt till sommaren, jag är laddad! woho...

Nu börjar det The Hills på mtv...två program!

Later!
puss!

panik!

Godmorgon! Gick upp vid 10, mamma duschar nu, snart ska jag pallra mig in där:) inge jobb idag heller, hallå bli sjuka personalen, haha! Börjar få lite panik, tänk om jag inte får så mkt jobb som jag har "förväntatat" mig....
Jaja, åt havregrynsgröt till frukost, riktigt bra start på dan:)

Ska in till södertälje idag och träffa gammelmormor Thyra som är 91 år och min kära mormor, antingen äta lunch eller fika. Vill bara träffas när man är ledig och mamma är ledig också, ganska coolt, då är vi fyra generationer:)

Ikväll ska jag och Jessica ut och gå, hon slutar 19.30 ungefär, men juste Arlanda-Stockholm börjar ikväll kl 20.00, haha mitt liv styrs av tvn ibland...jaja kanske ser på det tillsammans sen en promenad vid nio...

Pratade med Nathalie igår i telefon, alltid lika kul, håller tummarna för henne nu inför måndan:)

duschen väntar! see you later!
puss!


Trött? Pigg? Uttåkad?

sitter på mitt rum, med datan i knät, nyss kollat på ett gammalt avsnitt från The hills ,säsong 5 börjar 30 mars i USA, så vi får se när det går på tv för oss, annars kan man väl kolla på mtv.se....

klockan är nu över tolv, jag vet inte om jag är trött eller pigg, jag är en person som har svårt att komma till ro på kvällen, konstigt men så är det, som nu vet jag att dagis kanske ringer imorgon bitti, så då ligger jag och tänker på att jag måste upp snart och vara pigg och jobba en hel dag, då får jag panik och somnar typ aldrig..haha! Så jag blir nog kvar med datan i knät en stund till och sen sätter jag på Playa del sol på dvd/tvn, hehe...

När jag kollade på Semestersvenskar ikväll så tyckte jag att reseledare jobbet verkade roligare nu, det är så fritt, ingen dag är lik den andra, det är utflykter till fina och roliga ställen, det är kontorsarbete, det är transfer till flygplatsen, välkomtsmöten, barnklubben ja allt, och jag älskar servicejobb samt att jobba med människor. Framförallt är det också sol och värme garanterat när man jobbar som reseledare, visst det kan regna men det är inte gråa och trista sverige! Så efter Mallis, alltså till hösten 09 så kanske jag ska testa på reseledare jobbet, vad säger ni?

En annan rolig sak, dem reseledarna som är i Thailand nu, från tv programmet dem skulle välja sitt nästa val som reseledare fast i ett annat land, 3 av dem valde Mallorca, 2 tror jag valde staden Alcudia, och vem ska inte dit, jo jag:) Fatta kul om dem kommer dit, redan två riktigt snygga killar plus att dem verkar vara väldigt trevliga;) hehe...Nästa vecka får man reda på vilka jobb alla fick...

Jaha vad ska jag göra nu då, jag har kollat mina favoritbloggar, skrivit i min blogg, kollat The Hills...Playa del sol nästa!
hörs imorn!
puss och godnatt people!


SemesterSvenskar!

Glömde säga ju, kolla tv 4 NU, SemesterSvenskar, alltid lika kul och drömma sig bort:) check it out:!

nu är maten klar...mums, kyckling, pommes och beasås!


Fyra bugg och en coca-cola!!

Hahah, ingen bugg blev det, vi orkar inte, har ingen lust, det var inte så kul som vi trodde så vi skiter nog i det, haha! Så det blir ingen bugg men en coca cola blir det absolut, ni som känner mig vet att min största last är Pepsi Max/Cola zero, det är mitt kaffe kan man säga:)

hämtade mamma från jobbet nyss sen åkte vi och handla mat...ojoj en sen middag idag, så blir det när mamma jobbar och jag och linn är hemma, man sover länge, man äter sen frukost/lunch etc...haha

Träffade denise på Trossen, var såå kul och träffa henne, alldeles för länge sen vi sågs eller bara prata, så vi sa att imorgon ska vi ses, OM jag inte jobbar, usch hatar det här, när man inte vet hur ens dagar blir....

Ikväll är det Greys Anatomy på tv...och imorn börjar ännu ett intressant program på tv 3 Stockholm-Arlanda där man får följa med från Arlanda och några som jobbar där, flygvärdinnor, resenärer, kontorspersoner etc...såå kul ska det bli, jag skulle verkligen kunna jobba på en flygplats, jag älskar atmosfären, alla är glada, flygplan haha ja allt:)

Ett annat tips på ett bra program är på kanal 9, kl 22.05 ikväll, Spanien runt med Gwyneth Paltrow där hon reser runt med 3 vänner i spanien och äter god mat, jag som älskar språket spanska + reseprogram:) haha ja kanske ska starta en tv tablå blogg? hmm...

Imorgon är det torsdag, snart helg och jag är ledig!!
Later!
sandra.





Onsdag!

Halloj, inge jobb idag... man ligger på helspänn i sängen från kl 07.00-typ 09.30...och bara väntar på om telefonen ska ringa haha...

Igår var det en lugn dag, träffade jessica på kvällen, åkte och storhandlade med henne på ICA i vagnhärad, sen fixade vi kycklingsallad till middag, mums... Sen spelade vi spelet "Vem där" haha, jag hade det som liten och så köpte jag det på ÖB nu haha, vad roligt det är...sen kika vi runt på youtube, bloggar ja det gamla vanliga...

Jag kanske kanske kan få med jessica till mallis, hon är såå velig, hon vill men ändå stanna här...jag förstår henne hon kommer ju tjäna mer på bolaget, men jag ska bara ha en rolig sommar, allt ska bara gå plus minus noll..inga sparande, bara ha kul!!:) men en sak är säker hon kommer komma ner 1 eller 2 veckor och hälsar på mig:)

Syster linn är sjuk igen, fick ännu en pencellinkur på 15 dar..dem misstänkte körtelfeber, men det var det inte, bara ett jobbigt och allavrligt virus men ingen vet vad...hon sover nu, ska kanske väcka henne så hon får ta pencellinet...

Ikväll ska vi iväg på buggen, suck, idag är det femte gången, vi har gått 2 ggr, det var inte så kul som vi tyckte, men nu den här gången skulle det bli roligare och "friare". Gångerna innan har det vart samma steg om och om igen..jag och jessica är ganska snabba på och lära sig, men vissa, vad gör dem där? haha

later!
puss och kram!


Vem kommer gå på den här stranden snart då?

Vinterland och glass är en mycket bra blandning!

halloj... dagen har gått snabbt... idag ringde Fia en gammal klasskompis sen gymnasiet, vi har säkert inte hörts på 1 år...herregud, men det kändes som om det var igår vi prata:) Så om inte dagis ringer imorn så ska jag upp till sthlm och träffa Fia. Först blir det nog gå på stan sen middag och vin hemma hos Fia:) fönstershopping för min del btw...suck...
Skulle vara smidigast om jag sover över där men om dagis ringer på onsdag så vill jag gärna jobba så vi får se hur det blir, ska ringa till pappa och höra med han om han kan hämta mig i estockolmo....hehe... Annars blir det sista tåget hem till vagnhärad, runt kl. tio...

Var nyss till affären med syster Sofie och handla glass, Ben & Jerry´s, ja jag vet, inga onyttigheter på vardagar, men jag var såå sugen, plus att jag åt bröd till frukost och pasta till middag...så allt eller inget, redan förstört allt ändå:)

Ikväll är det både 90210 och Charterhjältar, så det är lite diskussioner här hemma om vad vi ska se...men det blir väl 90210, för alla gillar det resonerar linn och sofie...haha jajaj.

Vilket oväder det är ute, usch, det bara öser ner, vill bara åka bort från allt snö, slask och kyla NU! Fattar egentligen inte varför man bor här...men om allt går som planerat så kommer jag och jessica dra till ett varmare klimat om mer än 1 år och stanna där..haha mer säger jag inte! Guess what?!?!

hörs!
puss!

jobb:)

såklart fick jag jobba idag, yes...men inte på dagis, utan statoil... Chefen ringde vid nio och undra om jag kunde jobba 11-16...nice tänkte jag...så nu har jag ätit frukost, kikat ppå tv, kollat bloggar..snart ska jag hoppa in i duschen...

Igårkväll var jag hos jessica, vi kolla runt på youtube, kolla på tv etc...sen åkte jag hem till söndagsfilmen..BECK haha:)

dags att duscha!
later!
puss!

söndag!

Hallå! Idag är det söndag och jag har ingen som helst aning om hur min kommande vecka kommer se ut, känns lite jobbigt faktiskt, kan inte planera nåt, för jag vet inte om dagis ringer, och jobb går före nästan allt nu!

Så imorgon bitti kl 07.00 kanske dem ringer...hoppas på ett sätt men ändå inte:)

Idag jobba jag 10-13, kom hem...sen åkte jag och hämta syrrrorna i vhd från tåget...
Nu håller vi på förbereder en tidig middag, TACO...oj så gott och så längesen vi åt det...

Ikväll är det One Tree Hill och Gossip Girl...woho...
nu måste jag till affären igen, folie behövde också...

later!
puss!

RSS 2.0