mys med dem sötaste pojkarna!

Hallå! Idag efter jobbet åkte jag hem till Malin och killarna:) Ted var på hockey,  Åå så söt Fabian är...kunde inte sluta titta på han...han åt och sov, mest åt..sen myste och pussa jag med honom:) Ludwig har blivit så stor sen sist vi sågs, sen blev han nog större nu när han blev storebror... vi busade, han älskade min plånbok med alla kort:) Sen busa vi runt på golvet, han gick runt på min rygg, och så ramla han sen upp igen...haha var typ som massage:) Helt underbara är dem, nu när jag är ledig så ska jag försöka vara så mkt som möjligt med dem!! jag bjuder in mig själv hos dem:)

Och såklart glömde jag kameran, tog ut den igår från väskan sen glömde jag den, har alltid med den, men men det blir fler tillfällen...

Imorgon är det 1 månad kvar till USA!!!

Börjar 07.00 imorgon, dem ville att jag skulle jobba till halv sex...fick tänka över hur jag ville göra...hmm..money money..sista dan på posten typ!!

hörs imorn!
puss och godnatt!

NIA träning!

Hallå där! jobbat som vanligt idag, usch inget annat händer i mitt liv, bara jobb och jobb, suck känns inge kul...
Har bara slappat idag, hade huvudvärk på eftermiddag, men efter middag så gav den sig...

På lördag ska jag och träna en ny träning i här i Trosa.. NIA-träning det är en blandning mellan Kampsport, Yoga och dans, är så laddad, kl 10-11.30 på lördag, på Trosa sportsclub, man var tvungen anmäla sig, 100 kr kostar det..undrar om det är varje gång eller bara första gången? hmm...jaja jag ser verkligen framemot det på lördag!

Sen kankse det blir en liten ugång med "Posten Karin"  på fyren, ett band skulle spela till  kl 01...woho..haha, nej men det kan vara trevligt och ta ett glas vin:)

Ikväll var det där Charterfeber igen, samma norrmän och fortfarande i Magaluf...åå jag längtar så mkt till nästa sommar...tjatade lite mer på Nathalie ikväll på msn..Jessica har typ bangat, men om båda bangar så drar jag själv, haha, man träffar väl nya männsikor där..lite läskigt bara:)

Torsdag imorgon, snart helg och ledigt...ska träffa Malin, Ted och killarna nästa vecka, sen åka in till stan nån dag antingen sthlm, s-tälje eller nkpg, sen bara ta hand om mig själv, haha!!:)

Nej kanske ladda för sängen och en film... Börjar 10.30 imorn...än så länge...
 
Sov gott! puss!





Skönhetskväll??

Linn gör tydligen en ansiktsmask 1 gång i veckan och jag bara skratta...och sa jaha sen när? då sa hon jag gör det varje onsdag, jaha men idag är det tisdag sa jag då...eh nej det är det inte...haha opps jaha, men jag ska iallafall göra det.:)

Sen borsta hon typ tänderna i 15 minuter, då vill jag klaga igen, linn det där sliter på tänderna att borsta sådär hårt..neej sandra!!
haha vilken konverstion...men men var tvungen att ta kort sen lägga ut på min blogg...haha har ju bytt lösenord nu också...

Så här är min söta syster Linn!!




haha...puss på dig sis!


Tisdag är det idag!

hallå! allt är som vanligt idag....syrran Linn och jag är ensamna ikväll, Sofie är i nkpg hos en kompis, mamma jobbar till 22. Så linn hade maten klar vid sex...vårrullar och nudlar...lite kinamat:)
Kom nyss hem från affären, vi var och handlade lite lösgodis, 4.90/hg...då måste man ju bara handla, haha alltid en ursäkt:)

Ikväll ska vi kika på trean, en film om en flygvärdinna...View over the top!! Ska antagligen plugga till flygvärdinna i höst, har hittat en utbildning, gissa hur länge det tar? 2 veckor!! jag trodde det skulle ta längre, 19 000 kr ungefär..sen är man klar, har insett att det är mitt drömyrke, älskar allt som har med resor att göra, flygplats, flygplan, andra länder, språk, jobba med människor, kläderna, haha...ja allt, så nästa höst!!

Idag kom Dessans nya pass, så nu ska vi beställa visum för USA, man måste ha det from. i januari..men vi fixar det iallafall...bättre och vara på den säkra sidan..man vet ju aldrig när det handlar om USA!

nej dags och inta soffan!
3 dagar kvar, sen är jag LEDIG!!

puss!

Totally crazy!

Yo yo... nyss var det nya 90210, men det var reprisen från smygstarten i fredags, suck,...vi har ju väntat på premiären haha:)

KAOS är ordet för idag på jobbet, för mig som jobbar på posten!! Dem ringde först 06.30, var helt död då, sen ringde dem 7.30...då vaknade jag till...dem ville att jag skulle komma tidigare, tre sjuka, massa post samt massor med SNÖ!! absolut sa jag, som inte kan säga nej...var på jobbet vid 08.50...blev lite glad för att slippa cykla:)
Mamma var först och fixade vinterdäck, vi hade planerat att göra det idag:) annars skulle man nog inte gett sig ut...
Kom till jobbet, alla var kvar, alla fixa med post och den tjocka reklamen...alla kom ut ungefär vid 11.00...och det är sent..vi bukar åka vid halv tio...så dagen började inte bra...jag fick ta den "stora" bussen, skulle köra alla postbuntar till cyklisterna, samt paketen till konsum...
Sen dela ut min "egen" post...massa snö, körde fast, slira runt etc...kom in vid kl. 15...åt lunch snabbt sen ut igen...med posten som blev över.,.var klar vi halv fem... tillbaka och jobba...alla var kvar...ojoj vilken dag...helt slut, som varje dag, men idag var det crazy!!:)

Börjar 9.30 imorgon...hoppas det blir lugnare!

4 dagar kvar sen är jag LEDIG för alltid haha!! ÄN så länge, men ska iallafall ta en vecka ledigt, måste vila upp mig efter dem här värsta 6 veckorna...

Idag är det 1 månad kvar till julafton, längtar såå mkt...blir som ett litet barn, älskar julen! Äta mycket julmat, julklappar, umgås med familjen och släkten och bara mys!!

jaja...hörs!
kram och puss...

dags o jobba!

Gick upp vi elva idag, vakna när mamma kom hem från jobbet...har slappat hela förmiddan och sen ännu en gång försökt och hittat en nyårsklännning, är så svårt!! ska åka upp till sthlm i dec, när jag är ledig och kolla runt, typ Zara, Mango, Åhlens city...där lär man ju hitta nån!

Nu ska jag snart åka till jobbet, suck har verkligen ingen lust, vill bara vara hemma idag, blev hungirg nu också, åt ju så sen frukost sen hinner man fasen inte laga nån lunch...haha, blir väl nån korv på macken:)

Hörs sen kanske!
ha en bra lördag allihopa!
puss!

Beverly Hills 90210.

Beverly Hills 90210 har börjat på nytt, nya personer, några gamla är kvar som Kelly, Brenda än så länge:) hängde inte med vilka som spelade vilka, dem vanliga Kelly och Brenda var med sen kanske några andra spelar dem andra, det återstår och ser:) Alla är ju äldre nu och har barn i 16 års åldern typ...haha...Det smygstartade ikväll på tv 400, den kanalen som det ska gå på...helt okej, bra skådespelare. Så på måndag kl. 20 tror jag det börjar, vi är laddade, haha såpnördar som vi är i denna familj:)

Pratade med Desirée och Nathalie idag, vi ska beställa biljetter till en klubb i Hollywood till nyår, så vi garanterat kommer in:) Dessan hittade en lista på dem populäraste klubbarna i Cali, och Epic, den låg på andra plats och dessan hade hört mkt om den, så vi ska beställa biljetter nästa vecka...
WOHO snart åker vi, typ 5 veckor kvar, lång tid med det går snabbt...
Har suttit typ hela kvällen och letat efter nyårs kläder, först tänkte jag köpa i LA, men har kommit fram att det är lika bra att ha allt klart, för vi kommer ju fram på nyårsdan, eller kvällen innan, det kan bli lite stressigt, sen tänk om jag inte hittar nåt. Så jag hittade en klännig från asos.com sen kika jag på skor, så nu kan jag alla hemsidor om skor och kläninngar, blir nog skor från Bianco, ska tänka lite till på klänningen, den får ju inte vara tråkig, inget kan bli för mkt i LA på nyår...hahah

hörs!
puss!

 90210...kolla hennes skor,
                                                                                                                                            dem svarta, dem 
                                                                                                                                      som är närmast här, me like!!


Idol och godis.

Godkväll allihopa:) har just ätit middag med mina kära systrar, S lagade middag och jag och L städade undan här hemma, mamma jobbar natt, så när hon kommer hem imorgon är det lite fint! L har vart  hemma idag, så då ser de inte så fint ut, haha, lilla gumman är en expert på att stöka till...

mamma "fick" ha bilen idag, så L och S mötte mig vid trossen efter jobbet så handla vi godis, chips och läsk...det är ju fredag och idol, då måste man få svulla till;) Börjar 15 imorgon, så ikväll ska vi säkert ha en "uppesittar kväll", kolla på film och tv hela kvällen/natten, ingen tid att passa imorgon...så skönt!

jag och L. hitta as snygga skor på nelly.com ojoj, såå fina! funderar starkt på att beställa ett par... men är nog säker på att det finns i USA också:) jag och syrrorna har ju samma storlek, så vi kanske kan dela...haha, men det slutar ändå med att jag betalar och så får man inngenting tillbaks..haha, allt för mina älsklingar förstås!! tycker det är så svårt med storlekar också, sen har stylebystars.com sjukt fina klänningar, men storlekarna är inte lätt...men man får väl chansa.

Nu ska S. visst åka til vhd. Och snart börjar Idol, det börjar bli riktigt svårt vem som åker ut, alla är ju så bra...jaja, vi får se!

Dags att ladda med gott! Hörs säkert sen!

sköt om er!
puss puss...

Morbror Håkan.

Saknaden är stor och det finns inte en dag utan att jag tänker på dig!
1 år och 6 månader har gått, saknar dig Håkan så otroligt mycket!









Isbana!

Halloj! Jag är helt slut i kroppen ikväll...fick börja 9.30 imorse. Dem ringde vid halv nio, och jag är tydligen väldigt snabb på att svara, andra signalen så svarar jag, måste nog svara i sömnen, haha:)

Fick springa i ungefär 13 trapphus, dem värsta hyreshusen i Trosa, eller två av dem värsta, Trosalund och Berget, och sen har vi vi ju Högbergsgatan, ojoj, men vilken träning det blir:) och man får betalt för det... så efter ungefär 1 timme och 45 minuter så var det att cykla tillbaka till Posten, byta cykeln mot bilen, och gasa ner mot vhd, och cykla hagarna, kl var då 12.40, jag var vrålhungirg och trött, men man ställer ju upp! Kom till hagarna, packade cykeln och hoppade upp, första hagen gick bra och cykla, sen var det att vägleda cykeln, isbana hela vägen, jag skojar inte... så dåligt sandat, så jag gick i princip igenom alla hagar...cykeln gled, jag gled och det var såå tungt! Efter 1 timme och 50 minuter så var jag klar!! Kom till Trosa vid 14.40, herregud...så jag åt min lunch, sen var det dags att jobba igen..fullt upp tills kl. fem...
Vilken dag!!

Imorgon är det Fredag, börjar halv elva, ingen reklam, och lite med post, såå härligt!! Sen helg, helg och helg för mig blir det inte, men ändå känner man den här helgkänslan fast man jobbar, det är bra på tv, man äter gott...och bara umgås och slappar!!

Längtar såå mkt till USA, vill åka nu! Vill packa nu, vill ha resfeber, vill åka till arlanda, vill flyga flygplan, ja allt...älskar känslan när man ska resa...

Hyrde en film på statoil idag, nån med Eva Longoria Parker, så den ska vi väl sätta på nu.... alla sitter med sina datorer, syrrorna är så datanördar...gullungar!!

Sköt om er!
puss och kram!

 Syster åt lite kvällsmål, henns favvo, smörgåsrån:) sötnos!

 Andra syster äter också:) mina sötnosar är dem bästa!!

SNÖ!

Jobbade som vanligt idag, det var riktigt skönt väder där runt tolv...
Skulle åkt till Malin, Ted och killarna ikväll, men det blev sånt snöoväder, och vi har fortfarande sommardäck, och jag gled på vägen hem från jobbet, så jag ringde Malin och sa att jag får komma nån annan dag...inge säkert att åka ut på vägen en sån här kväll, så typiskt! men nu börjar det smälta bort, suck...

Mamma och jag åt pizza, syrrorna åt i vhd med kompisarna, så mammi och jag hade mys här hemma...
Ikväll börjar ett nytt prgram på trean, Charterfeber , ikväll är det från mallis/magaluf, älskar sånna program, allt som har med resa och göra:) Så ikväll kl 20.00 på trean...titta då:) Sen får vi se om det var nån hit:)

Två dar till sen helg , känns inte så lockande att cykla imorgon, såg att det skulle bli regn, men nu när snön har kommit, så får vi se...ska be om extra varma kläder imorn, har bara tunna regnkläder....Gud vad tråkigt och deprimerad jag låter om mitt jobb, men det en fasen inte kul att cykla i oväder, haha. jobbar på statoil i helgen, dum helg också, sent på lördag och tidigt på söndag...men det blir ändå lugnt, spara pengar och vila:)

Nu ska jag ladda upp med frukt och glass inför tvn....
take care!

puss!!!

 Jag, syrrorna och pappa på Mallis!!

 Stranden på Mallis:)

regn och blåst!

ÅÅ vilken dag... skulle gå upp 09.10, men för första gången i mitt liv så snooza jag, brukar aldrig göra det... Vid 9.30 ringde min mobil, chefen, och undra om jag kunde komma tidigare, jag trodde först att jag hade försovit mig, men nej, men om inte han hade ringt så hade jag försovit mig!
Var klar och åka vi kl. 10.10 så då åkte jag förbi statoil och lämnade två filmer, pratade lite med folket där... tyckte ändå att vädret såg okej ut, blåst överlever man om man cyklar med posten i hagarna..men nej regn och blås skulle det bli...

När jag kom till vagnhärad så började det dugga, men hoppades på att det skulle sluta, men sen när cykeln var färdigpackad så började det ösa ner...fy fan!! Så då hade jag 4 hagar, ca 8 villor, samt lgh,  framför mig som skulle ha post, men lgh är under tak, så det var skönt... Mina vantar var ju bara att slänga i korgen efter första hagen, näst sista hagen så kom nästan tårarna, haha, det blåste, posten blev blöt, händerna var röda och kalla, mina byxor och trosor var blöta...först tänkte jag, nej sista hagen får fasen sin post imorgon, men sen ladda jag mina sista batterier och körde på:)

När allt var klart så var jag såå stolt...mitt första riktiga oväder på cykel...men usch inge mer, men det kommer det garanterat bli, svensk höst! När jag kom till bilen så tog jag av mig regnbyxorna och jackan, mina byxor kunde man vrida ur vatten, så det blev åka hem och byta kläder...

ner mot posten "kontoret" sen och sortera post...och det var ju inte lite post, man märker att det börjar närma sig jul...brukar bli klar vid kl 15 ungefär  men idag var jag klar med all post, 17.20...visst är det kul att ha saker att göra hela tiden men inte så mkt och så stressigt.

Nu hoppas jag verkligen på bra väder resten av veckan, alla förutom REGN! aldrig mer....

Ikväll är det bra på tv,  Brothers and sister, jag följer verkligen alla serier...haha, whatever;)

Pappa kom till Trosa ikväll, så vi åt på Mira i vagnhärad...Träffade Marija där, och lilla Esmerlada..såå söt och så stor hon har blivit, pratar och allt...sist jag såg henne så låg hon i vagnen och sov:)

Längtar också till att träffa lilla Fabian! Måste ringa Malin och bjuda in mig själv nu...haha, eller om hon ser det här inlägget;)  Sen Ludwig har jag ju inte träffat på ett tag, sen jag började jobba eftermiddagar så funkar inget i mitt sociala liv, förut träffade man ju Malin och Ludde så ofta man sluta tidigt...

Nej nu ska jag ta kväll och titta på tv, helt slut i huvudet efter denna dag med regn, blåst, stress och huvudvärk....

vi hörs! sköt om er!
puss!



 Kate och JT julkort förra året:)


 Jag med långt hår haha, denise löshår:)


Kalas!

nu är vi hemma, var där efter sex, det bjöds på hemmbakat, bullar, chokladbollar, och cokostoppar, mums...
Isak, min kusin kan äta hur många chokladbullar som helst, han åt nog 10 st:) Andreas och hans tjej Matilda var där också, så kul och träffa kusin Andreas, träffas ju inte så ofta, så nu planerade vi juldagen, kanske blir party i Gnesta med han och hans polare. Morbror Mats fick massa spel och trisslotter så nu håller vi tummarna på hästarna/dubbel...vi ska få iallafall 10%:) haha... Men jag ger aldig bort trisslotter eller spel, kalla mig hur snål eller vad som helst, men fatta om den personen vinner, haha, usch...visst får man säkert en del av kompisen/släktingen om den vann men ändå...jag kunde fått allt själv, mamma blir galen när jag tänker så...haha:)

Nu blir det slappa framför tvn, ska skjutsa mamma och henns kompisar till tåget imorgon 06.10...suck...men men dags för mig att ställa upp för mamma, så mkt som hon har ställt upp för mig!

Bjuder på en bild på min sångglada kusin Isak.... Han är 6 år och kan hela nationalsången, inte ens jag kan det, han har lärt hela sin klass sången, han ska söka till lilla melodifestivalen, han vill bli sångare...ojoj han är för söt, ska försöka filma honom nån gång och lägga in det...

Nope slut för ikväll, blev ett ganska långt inlägg, hörs imorgon!

puss puss...










lunchrast.

Hallå! kaos på jobbet idag, dem ringde 8.20 i morse och hörde om jag kunde komma tidigare, snäll som jag är sa jag ja plus att jag får 1½ timmes extra pengar:) Var där vid 09.00, först fick jag köra ut post i Trosa, sen vidare till hagarna i Vhd...suck...massa reklam och lagom med post...är hemma en snabbis på lunchen, har 1 timme varje dag, man äter ju på 15 minuter..sen sitter man där borta i lunchrummet själv, så idag åkte jag hem och umgicks med mamma, börjar 14.40 igen, så nice.

Slutar halv sex ikväll sen ska vi till Gnesta, morbror Mats fyller år! Så då blir det fika och mys...

hörs senare...
puss och kram!




klänning och en kofta på nyår!?

Desirée skickade nyss på msn att det var 36 grader varmt i LA...låter bra..men vi får se om det håller i sig till nyår, men en sak är säker, det blir ingen varm vinterjacka för våran del...woho!! Snacka med Nathalie också, hon har just kommit hem från en 5 dagars resa från Miami...glidare som hon är..Aupair är hon, haha, fan det gör lite ont att sitta här hemma i sverige...jaja, jag är hemma kan inte ändra på det...nu får jag iallafall åka till  Kalifornien/ San Francisco och Los Angeles, det var ju ett av dröm resmålen med min aupair resa:)

söndags filmen Into the blue slutade nyss...riktigt bra. Jessica Alba och nån sjukt snygg kille, kommer inte ihåg hans namn, dem bodde på Bahamas och levde livet, dök efter skatter i turkost vatten...ojoj vad sugen man blir på att göra nåt sånt, kanske inte dyka efter skatter men leva ett sånt liv...typ dra iväg några stycken, bo och leva på Bahamas under en tid:) haha ojoj vad jag drömmer...Först Mallis och jobba sen kanske Bahamas till hösten 2009??

I morgon börjar ännu ett 12-dagar-på-raken-jobb...fy fan rent ut sagt vad jag är trött på det!! men men 2 veckor till sen är jag arbetslös...kanske inte heller så bra...men nåt måste hända..det går inte att jobba så här mkt..har ju ångest varje dag!

hörs imorgon vänner!
xoxo


Fabian har kommit:)

I natt kom Fabian 3420g och 50 cm lång...såå söt! Grattis grattis Malin och Ted...sen Grattis Ludwig som har blivit storebror:)

Snodde en bild från Malins blogg:) Fick medelande i morse av Malin, och så var jag och mamma inne i södertälje idag och köpte min hårddisk, så nu sitter syster L och fixar med allt. Sen var vi och köpte en present åt sötnosen Fabian:)

vi hörs, nu ska det fixas med middag!
puss


Mamma har facebook!:)

Mamma har facebook!! haha, såå gullig! hon säger till oss att det enda vi gör är att sitta med datan etc...chatta där och chatta där...sen skaffade hon msn, sen nu facebook! Vem är det som har tjatat ikväll...JAG!:) -mamma kom nu och kolla!! eller -ska vi se den filmen eller den? haha...

Tusen frågor om allt! "-nu har den blivit med i facebook!" hur gör man det? haha såå söt! jaja alla har tydligen facebook nu, alla åldrar, mormor kommer väl vilja ha en snart...hahaha nej där går gränsen kanske...

Vi såg filmen Cleaner...en som jobbar med liksanering...usch...men den var okej! Nu är det beck på 4+....

Imorgon blir det södertälje, till moraberg, måste hitta nån hårddisk...vill egentligen inte lägga ut sådana pengar, men jag måste känner jag!! Sen äta lunch med pappa...

Ska försöka gå en promenad imorgon bitti när vi vaknar..morgon bitti?? hmm, typ vid tolv...haha

puss och kram!

 Min mamma från i somras:)

akuten igen!

Mormor ringde idag och sa att hon satt på akuten, igen! hennes ben hade "dunkat" hela natten, gjort så ont att mormor inte vart hon skulle ta vägen, så från kl 11-15 satt hon där, sen hjälpte en läkare henne, han titta och klämde ut var...visst dem har mkt att göra men det är så lång väntetid...

Så vi åkte in och var där med henne, hon vägrar ju ringa, hon känner sig tjatig..så först fick hon skäll..haha...
Såret såg inge bra ut...har blivit som två hål eller såret har gått upp typ,men hon äter kortison så huden är mer känslig då... men dem la om det sen var det och åka hem igen...

Vi kom hem halv sex, åt middag, sen sjutsade jag systrarna till Vagnhärad! Skulle ha träffat Denise nu ikväll men hon är jätteförkyld så jag avstår:) Var nyss där med två filmer, The notebook och Tre systar och en mamma....två av mina favoriter!:)

Nu ska jag och mamma kika runt vad som finns på tv ikväll, blir säkert en film för oss med...jag vill se Holiday...såå bra!! Med Jude Law, Cameron Diaz, Kate Winslet och Jack Black, se den!!! vilken filmrecension det blev ikväll..haha

sådär nu fick jag skriva om allt...nu kan jag lämna bloggen, haha...hatar internet! får se om det funkar nu...
ha en supermysig lördagskväll alla!
puss!


jävla internet!!!

nu försvann allt jag hade skirvit! sånt här kan få mig hur arg som helst!!!

jaja hörs senare!!
Fan!!
 

10 timmars sömn.

godmorgon!! vaknade halv tolv, såå skönt! just ätit lite frukost och tittar på tv...
Funderar på att åka in till södertälje en snabbis, till elgiganten. Vill ha och måste ha en sån där, hårddisk, haha, en som man kan lägga in alla sina bilder på. för om min data krashar så försvinner ju allt..det får inte hända! Har ju hur mkt bilder som helst, studenten, somrar, familj, vänner...

dem har både öppet idag och imorgon,ska höra med systrarna när dem vaknar...

hörs sen!

Alvin och gänget...

Ikväll var det svårt om vem som skulle åka ut ur Idol, det har jag tyckt sen första utröstningen, alla är bra på nått sätt!
Min/mina favoriter är nog Alice om hon inte pratar, älskar hennes röst men men:) sen Kevin, en riktig entertainer woho!

när alla hade sjungit och nyheterna och fredag hela veckan börjar, så satte vi på en film, tog hem Alvin och gänget , så bra! haha, jag älskar alla sånna där filmer, teckande, bra skämt etc..haha typ madagskar, happy feet etc...jaja

Imorgon är det sovmorgon för mig, första lediga dan på 12 dar..jippie! känns såå skönt...ledig hela helgen. Men nu när jag ska till USA så vill jag typ jobba hela tiden för man vill ha med sig så mkt pengar som möjligt..men har faktiskt lärt mig att tänka på hälsan i första hand. Så imorgon blir det sovmorgon, kanske en promenad, slappa framför tv. Sen kanske kanske träffa denise för en film och mys...skulle ju ha gått ut men Denise har gått och blivit sjuk, stackaren! Men en hemmakväll blir lika mysigt...

Trodde kl var mer men kvällen är ung och syster L och jag är laddade för några timmar till, antingen med varsin data i knät eller tv.... Sandra loves the night!!

Pratade med Malin på msn nu ikväll också, nu är det inte länge kvar tills lillen kommer, inom 3 dar, men man vet aldrig, den kanske inte vill komma ut ännu...men Malin hoppas på att han/hon vill det..hehe, jag med!

hörs imorgon!
good night.

 Jag och Ludwig på hans dopdag....

 Ludwig hittade min väska:)

 kvällens film:)


sweet sixteen!

kom just hem från jobbet, mamma och jag var och handlade gott till ikväll...ostbricka, chips och dipp!:)
OCH pizza, färdig, den där grandiosa, extra allt...mums...fredag är en svullar dag..man får äta det mesta..så det så;)

MTV är på, the hills missar man ju varje dag nu...sen efter the hills är det sweet sixteen,  handlar om bortskämda 16 åringar i USA som får allt. När man fyller 16 så är det "stort" och då är det stora fester och bilar till presenter, usch, dem är så töntiga, seriöst jag skulle inte vilja ha så!!:) när jag var i USA så bodde jag granne med en svensk familj, och den äldsta var 16 år, men det fanns inte i hennes värld att sånt...finns nog bara i Cali och NY, men ändå...

Nu är nog pizzan klar!! mums...
Hörs kanske sen!
puss!


ny design...

ny design är fixad! TACK min kära syster L, är riktigt nöjd:) om man jämför med det innan så kunde allt blir bättre..haha
Men nu har hon fixat och trixat så mkt att hon har råkat ta bort min profil bild...men men det ska fixas.

tiden går så snabbt redan halv ett, men jag har ju så bra schema, på ett sätt..börjar halv elva om dagarna, om dem inte ringer tidigare nu imorgon...jag har både sovmorgon och lite av kvälllen kvar när jag slutar, men ändå hela dagen är borta. Hinner aldrig åka in till stan eller träffa kompisar under dan...nada, jaja. 2 veckor kvar sen arbetslös....känns skönt men ändå panik, måste ju ha pengar, hör av er om ni vet nåt jobb! har nästan inga krav...haha
Nu börjar Beverly Hills, då börjar det bli sent, alla dessa serier på nätterna!
Och vem ska inte till Beverly hills snart...ME!!!:)

nej nu är det dags för sängen!
take care...

heron city..

Halloj! jobbade till halv sex idag, åkte hem och bytte om sen gasade vi in till södertälje. Hämtade upp pappa sen mot heron city för god mat och mys. Åt grekiskt. kyckling, pommes och tzatsiki:) mums.

Syster S var på Eskilstuna sjukhus idag, mitt sjukhus,hehe. Röntgade käken och kollade tänder, såg faktiskt inte så bra ut. Är tydligen en spricka samt nån blödning i i käken, vid örat, så det blir återbesök i slutet av månaden, om det är allvarligare då så blir det operation, stackarn!

Fick mejl och bekräftelse idag för resan, woho. men det står att vi ska kolla upp om vi behöver något visum för att åka. När jag läste på vings sida om resor för några veckor se, så sa dem nåt om början av nästa år så måste man ha visum/paper för att resa in i landet, nån som vet nåt om det?
jaja, får ringa ambassaden.

Helgens planer går väl sådär, haha. Sofie kan inte bestämma sig, så antingen utgång i södertälje, med Bullen, Sofie och Denise. OM vi får skjuts av Denise pappa, annars blir det "bara" middag och mys hemma hos denise...passar mig alldeles utmärkt, bara man har sina vänner omkring sig så blir det en toppenkväll!;) hehe

nu blir det lägga sig i soffan och titta på tv, paradise hotel börjar snart, haha...
puss och godnatt!

ps. funderar på att köpa en ny mobil, Nokia E71 kikade jag på idag på mediamarkt, ca 4000 kr...hmm...julklapp kanske!?:)


San Francisco den 28 december!

woho! nu har vi beställt...Den 28 December åker jag och Desirée til USA rättare sagt San Francisco till Nathalie i 16 härliga dar!!:) Vi bilar ner till Los Angeles den 30, så vi firar nyår i LA...kan det bli bättre eller...NEEJ!! haha

oj vad vi har kollat runt idag..det höjs för varje minut! men vi fick resan ändå till ett bra pris..7000 kr..gratis boende i SF etc...
Åå vad jag längtar...så nu blir det jobba jobba, sen spara och spara...inga onödiga köp! haha

Ska ner och umgås med familjen nu, har suttit framför datan nu i flera timmar.
Sköt om er!
Dagens bild får bli på mig, Desirée och Nathalie i NY...

puss och kram jag är glad! haha




 Tagit bilden själv! Så fin!

Sandra is back!!

Yo Yo allihopa!
jag är tillbaka och jag hoppas att kunna stanna, haha. Hade tydligen några läsare:)

Har varit sönderstressad av jobb och framtidsplaner som verkar gå framåt nu iallafall.
Träningen har väl gått sådär ska jag väl erkänna, har börjat jobba eftermiddagar nu, börjar halv elva, så då ska man väl orka sig upp innan jobbet...20 minuter räcker ju till en början;)

månaderna bara sprnger iväg, snart jul och nyår! och planerna blir bara bättre och bättre...:)
jobbar ingenting på statoil över jul, först blev jag arg, men nu känns det underbart! Har jobbat varje jul, så nu i år ska jag sova länge, umgås med familjen, med allt som innebär, stor frukost, julklappsöppning på morgonen etc...Sen ut till kusiner på landet!

Nyår berättar jag om senare..hehe
Lite tråkiga saker har också hänt, Nyköpings akuten två helger i rad för våran familj, första gången förra förra helgen med mormor som ramlade och slog upp hela benet över en jävla planka, 23 stygn....usch! Sen syster S svimma i helgen coh slog upp hakan och fick sy 3 stygn. Idag var vi två iväg till tandläkaren och kollade hennes tänder, inga synliga fel, tur! Ska iväg och röntga om 2 veckor, håller vekrligen tummarna! stackars liten...

Annars är mitt liv som vanligt, som innebär jobb, jobb, familj, vänner och fest! haha
tjejkvällar hos Denise, Sportbaren med Emma som gästspela hemma...ska rida i helgen med jessica! haha

Sen ska mina kära vänner Malin och Ted bli föräldrar igen, L ska bli storebror. Och nu är det inte länge kvar, pirrar i magen varje gång hon skickar ett mess, tror varje gång att det har hänt nåt..haha

Nej nu börjar en film på trean som vi ska kika på, Systar i jeans. =Jag, Linn och Sofie. bästa syskoneliten som finns!

Sköt om er!
Puss!

Dagens bild är på "mina" barn i USA, som firade Halloween!
(den lilla killen och den mörka tjejen)



RSS 2.0